Älyä tunteet – apukäsi lasten tunnetaitojen vahvistamiseen Älyä tunteet-etukansi kuvana

Älyä tunteet –materiaali on tarkoitettu keskusteluvälineeksi kaikille alakouluikäisille lapsille. Se auttaa lasta työstämään arjessa kohdattuja vaikeita ajatuksia ja vahvoja tunteita.

Norjassa kehitetty kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan perustuva menetelmä on saanut hyvän vastaanoton niin lapsilta kuin aikuisiltakin. Innovatiivinen materiaali soveltuu monialaiseen käyttöön sekä ohjattuun oma-apu –työskentelyyn lapsille. Älyä tunteet -materiaali on tulossa Pesäpuun tuotevalikoimaan huhtikuun lopussa.

Lisätietoja keskusteluvälineestä tässä esitteessä sekä lyhytelokuvissa:
Pelko& Punaiset ja vihreät ajatukset
Tykkää vai ei tykkää
Epäonnistua ja yrittää uudelleen

Ensimmäinen koulutus Älyä tunteet – materiaalista to 18.5.2017 lapsi täyttää apukättä keveympi kuva
klo 9-15 Helsingissä (Pesäpuun toimisto, Pohjoinen Hesperiankatu 15 a 11)

Koulutuksessa perehdytään lasten ja lapsiryhmien kanssa työskentelyyn Älyä tunteet-materiaalin avulla. Lisäksi tutustutaan menetelmän kognitiiviseen viitekehykseen ja työskentelyssä huomioitaviin asioihin.

Koulutusmenetelminä käytetään lyhyitä alustuksia, käytännön harjoituksia sekä lyhytelokuvia. Koulutus on tarkoitettu sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille, sijaisvanhemmille, sekä opetustoimen ja oppilashuollon henkilöstölle. Mukaan otetaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Hinta: 100 euroa (alv 0%)

Lisätiedot koulutuksesta
llmoittautuminen
Älyä tunteet Facebookissa